VUODESTA 2012

The Rise of Warriors

TERVETULOA, TULEVA SOTURI

Jo sukupolvien ajan neljä klaania - Myrskyklaani, Varjoklaani, Tuuliklaani ja Jokiklaani - ovat hallinneet metsää neljänä klaanina. Nyt Taivasklaani on saapunut takaisin omiensa pariin, ja kaikki näytti kääntyvän lopultakin hyvin lukuisten järkyttävien vastainkäymistenkin jälkeen.

 

Kunnes Yönkajon lauma hyökkäsi levittäen klaanien keskuuteen ennennäkemätöntä kauhua. Miten klaanien käy?

Sinä päätät!

Täysin uusi aikakausi on alkanut järven klaanien elämässä! Klaanit asuvat omilla reviireillään järven ympärillä, mutta heidän ongelmansa eivät ole suinkaan loppuneet. Järvelle viidenneksi klaaniksi julistautunut Taivasklaani on saanut muut neljä klaania varuilleen ja ärtyneiksi - klaanien sisällä on alkanut syntyä huolestuttavaa kärhämää Taivasklaania kohti, eikä asiaa auta reviirille tunkeutunut aivan uusi ja tuntematon kissajoukko, Yönkajon lauma...

 

Yönkajon lauma on suuri, lähes voittamaton ja pelottavalla tavalla järjestäytynyt kissajoukko, joka vaatii klaanien reviirejä itselleen. He eivät anna klaaneille armoa lainkaan, vaan hyökkäilevät niiden leireihin, varastavat julmasti riistaa ja jopa sieppaavat nuoria klaanikissoja joukkoihinsa. Miten klaanien käy tällaisen vaaran uhatessa heitä ja vieden heidän henkiään?

 

Klaanit eivät enää tiedä keneen voivat luottaa. Kuka tahansa voi olla petturi, toinen klaani voi pian hyökätä ja Yönkajon lauma voi pian varastaa pentusi. Parantajia ja päällikköjä vaivaavat enneunet ovat nyt sotureidenkin riesana, ja elävät kissat alkavat kulkea unissaan sekä Tähtiklaanin että Synkän metsän mailla. Yhä useampi hylkää soturilain ja kulkee Synkän metsän kissojen opastamina: moni paha ja murhanhimoinen kissa vaanii reviirien siimeksissä varomattomia kissoja. Kukaan ei ole turvassa, ei klaanien sisällä eikä niiden ulkopuolella.

Selviävätkö klaanit heitä vainoavista uhista? Voivatko he vihdoin unohtaa erimielisyytensä ja yhdessä vastustaa järvelle laskeutunutta uhkaa vai syöksyvätkö he suoraan historiansa pimeimpään aikakauteen vailla toivoakaan?

Se riippuu sinusta!

Liittyminen

Mikäli mielit mukaan, mene ylhäällä näkyvään kategoriaan nimeltä liity. Muista lukea säännöt ja ohjeet, siellä voi olla jotain mitä kaivataan hakemukseesi. Kaiken tarpeellisen avun hakemukseesi ja muuhun löydät menemällä kissoille-osioon, ja aina saa kysyä apua chatissa tai vieraskirjassa! Kissoille-osiossa on muun muuassa säännöt, seremoniat, tietoa reviireistä. Missä mennään-osiosta näet tämän hetkiset tapahtumat ja isommat juonikuviot.

Uudet liittyjät ovat tietysti lämpimästi tervetulleita joukkoomme ja olemmekin hyvin aloittelijaystävällinen roolipeli!

Otamme mielellämme palautetta vastaan sivuistamme, mutta toivomme että esität palautteen asiallisesti, etkä hauku sivuja lyttyyn. Asiallinen kritiikki on tottakai sallittua!

The Rise of Warriors pyrkii ylläpitämään yhteistyötä ja hyvää ryhmähenkeä roolijoiden välillä. Perustumme Erin Hunterin Soturikissat -kirjasarjaan ja olemme olleet toiminnassa vuodesta 2012 lähtien.

Tervetuloa mukaan!

 

Päivitykset:

Ylläpito viimeksi paikalla ja sivuja päivitetty 14.4.2021

  • 14.4 maalisikuun paras tarina valittu

  • 10.1 Linkinvaihdot päivitetty

Kuu

Hei! Olen Kuu, pyörinyt Risessä jo vuodesta 2012! Olen 19-vuotias, joka on erityisen innokas ja ahkera kirjoittaja.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi The Rise of Warriors -sivuille ja toivon, että pääsen roolimaan kanssasi upeita tarinoita!

Valveuni

Moikka! Olen Valveuni (lyhyemmin Välkky) ja sivuston toinen ylläpitäjä. Olen 20-vuotias innokas kirjoittaja ja ollut Risessä vuodesta 2015 lähtien. Tervetuloa kokemaan upea seikkailu soturikissojen maailmassa!

Astronaut